Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در لرستان گفت: نظام آموزش و پرورش و حوزه علمیه اشتراکات فراوانی در راستای مقابله با نقشه‌های دشمنان دارند.

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در لرستان ظهر امروز جلسه اعضای کمیته همکاری حوزه های علمیه آموزش و پرورش استان لرستان با حضور رییس کمیته حجت الاسلام‌والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی در دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه حجت الاسلام و المسلمین شاهرخی که ریاست کمیته همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش استان را بر عهده دارد، هعنوان کرد: امام راحل (ره) می‌فرمودند: آنچه برای ما مهم است وبه عنوان یک تهدید پیش روی ملت باید از آن عبور کرده و از آن مراقبت کنیم فرهنگ غرب است که در میان ملت ها ریشه زده است.

وی افزود: امام خمینی (ره) فرهنگ غرب را همواره به عنوان یک تهدید برای دین و اعتقاد مردم می‌دانستند و توصیه می‌کردند دستگاههای فرهنگی و متولیان فرهنگی مراقبتی دائم داشته باشند.

نماینده ولی فقیه در لرستان عنوان کرد: نظام سلطه بیش از 200 سال برای دین‌زدایی و اسلام زدایی برنامه‌های زیادی به کار بردند که با لطف الهی، حمایت و جانفشانی مردم و جوانان انقلابی در 22 بهمن سال 57 تمام برنامه‌های نظام سلطه به گورستان تاریخ رفت اما دشمنان دست‌بردار نیستند و هزینه‌های زیادی برای پیش برد اهداف استعماری خود متحمل شده و می‌شوند و اینگونه نیست کنار کشیده باشند و تلاش می‌کنند از راه‌های مختلف به دین زدایی و اسلام زدایی ورود کنند.

وی بیان کرد: خوشبختانه در انقلاب اسلامی به عنوان تکلیف الهی نظام آموزش و پرورش و حوزه علمیه اشتراکات فراوانی در راستای مقابله با نقشه‌های دشمنان دارند و یکی از مطالبات مقام معظم رهبری تربیت، هشت میلیون جوان مومن، انقلابی، معنویت گرا، اخلاق مدار و عدالت خواه است که به طور یقین لرستان نیز سهمی از این جوانان دارد که مسیر اصلی تربیت این جوانان آموزش و پرورش است. 

شاهرخی گفت :همه اشخاص از درون آموزش و پرورش بیرون آمده و همه ما وظیفه داریم در کنار آموزش کارهای فرهنگی،اخلاقی و بصیرتی نیز باشد که خوشبختانه در استان تاکنون اقدامات خوبی انجام  شده است اما باید سعی کنیم امروزمان از دیروز بهتر باشد که این بهتر بودن باید با برنامه مبتنی بر پژوهش،علم و داریت، مدیریت جهادی  و شتاب لازم میسر است. 

وی تصریح کرد: بنا داریم سند تحول بنیادین آموزش و پرورش که موادی درباره همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش در  آن به تصویب رسیده به دقت مورد مطالعه قرار بدهیم و از ظرفیت‌هایی که تاکنون در راستای تحول این سند استفاده نشده شناسایی شوند و از تجربه کمیته همکاری روحانیت و آموزش و پرورش در استان‌های موفق استفاده کنیم و طی برنامه مدون همکاری‌های لازم را پیش بینی کرده و به شهرستان‌ها سرایت بدهیم. 

امام جمعه خرم‌آباد خاطرنشان کرد: در راستای کیفی‌تر شدن فعالیت بسیج دانش آموزی در آموزش و پرورش از آنها خواسته‌ایم با همفکری اتحادیه دانش آموزی برنامه مدونی ارائه بدهند که در کمیته‌های‌های همکاری روحانیت و آموزش و پرورش و سایر دستگاه‌های ذی‌ربط ارائه خواهند شد. 

وی اظهار داشت: اجرای برنامه‌های سودای بندگی وحضور روحانیت در مدارس برنامه‌های خوبی است که در مدارس اجرا می‌شود اما باید برای کیفی شدن آنها همفکری کرد.

شاهرخی گفت: همکاری‌های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش پیشینه مطلوب و قابل و قبولی دارد که باید از جهت کمیت و کیفیت ارتقا پیدا کند اما گاهی رویدادی رخ می‌دهد که بازتاب رسانه‌ای در پی دارد که باید مسئولین آموزش و پرورش با ریشه یابی از این اتفاقات پیشگیری و جلوگیری نمایند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش و پرورش حوزه علمیه نماینده ولی فقیه امام خمینی نماینده ولی فقیه آموزش و پرورش آموزش و پرورش حوزه علمیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۸۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت همکاری همه دستگاه‌ها برای برگزاری آزمون نهایی دانش آموزان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی  زارعی رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش در جلسه شورای آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی تاثیر قطعی سوابق تحصیلی در نتایج آزمون سراسری را اتفاقی خوب و یکی از راه‌های تحول در نظام آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: سال‌های سال در این راستا تلاش شده ولی ارزشیابی بر مبنای مهارت‌های تست‌زنی و تکنیک قرار گرفته و باعث شده بود برنامه درسی محجور بماند و کلاس درس فراموش شود.

زارعی با اشاره به تاکیدات ریاست جمهوری به افزایش کیفیت آموزشی و اهتمام ویژه دولت نسبت به دستگاه تعلیم و تربیت گفت: ارتقای کیفیت و تقویت مدارس دولتی تکلیف ریاست جمهوری است.

وی در ادامه رویکرد تشویق دانش‌آموزان برای تحصیل در هنرستان‌ها را مورد اشاره قرار داد و اظهار کرد: استان آذربایجان شرقی با توجه به ظرفیت‌های صنعتی موجود در این استان می‌تواند در جذب دانش‌آموزان برای تحصیل در هنرستان‌های جوار صنعت موفق عمل کند.

وی گفت:هنرستان‌ها پایه‌ریز اشتغال آینده استان‌ها به شمار می‌آیند و هویت هنرجو برای شغل آینده‌اش با تحصیل در هنرستان ترسیم می‌شود.

 رحمتی استاندار آذربایجان شرقی نیز در ادامه ضمن تبریک هفته معلم با تاکید بر لزوم اتخاذ تدابیر لازم به منظور اخذ نتایج رضایت‌بخش در کنکور نسبت به سال‌های گذشته گفت: باید ترتیبی اتخاذ شود تا در جایگاه بهتری از جایگاه کنونی قرار بگیریم و نیازمند برنامه‌ریزی بهتر و تحلیل دقیق آسیب‌شناسانه در این زمینه هستیم.

وی هنرستان‌های جوار صنعت را ظرفیتی بزرگ برای این استان عنوان کرد و گفت: استان ما با بیش از ۵۰۰۰ کارگاه فعال می‌تواند در ایجاد هنرستان‌های جوار صنعت و جذب دانش آموزان به این هنرستان‌ها نقش موثری را ایفا کند.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به تعدد انتظارات از دستگاه تعلیم و تربیت است اظهار کرد: باید ارتقای نظام آموزش و پرورش را از دستگاه تعلیم و‌ تربیت طلب کنیم. نظام اداری ، شورا‌ها و فرمانداران باید در حل مشکلات سخت افزاری به آموزش و پرورش کمک کنند مشکلات نرم‌افزاری نیز با عنایت ویژه دولت برطرف می‌شود.

وی گفت:خوشبختانه اقدامات بسیار خوبی در این دولت مانند رتبه‌بندی انجام شده است و امیدواریم در کنار هم و با هم افزایی شاهد تحول در نظام آموزشی باشیم.

سعادتی مدیر کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی با اشاره به ضرورت همکاری و همراهی سایر دستگاه‌ها در برگزاری آزمون‌های نهایی اظهارکرد: مسئولان شهرستانی و استانی باید در کنار آموزش و پرورش باشند و این یک تکلیف ملی است.

وی ادامه داد: آزمون نهایی خرداد ماه اتفاقی بسیار حساس و ملی بوده و نقش بسیار مهمی در سرنوشت دانش‌آموزان دارد مسئولان وزارتی، شهرستانی و استانی امروز باید پای کار باشند.

وی با ارائه آماری از تعداد شرکت کنندگان در آزمون‌های نهایی طی امسال گفت: پیش‌بینی می‌شود ۱۰۹۸۶۳ نفر در آزمون سال ۱۴۰۳ شرکت کنند.

وی گفت:فراگیران آزمون امسال بیش از دو و نیم برابر شده است و ۲۴۲ حوزه اجرای آزمون و ۲۴حوزه تصحیح پیش‌بینی شده و امسال ۷۷ ماده درسی شامل دروس عمومی و تخصصی مشمول آزمون نهایی هستند.

دیگر خبرها

  • ضرورت همکاری همه دستگاه‌ها برای برگزاری آزمون نهایی دانش آموزان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری کمیته امداد و حوزه علمیه خواهران قزوین
  • آموزش راویان دفاع مقدس در استان مرکزی
  • فرهنگ‌سازی با برنامه‌ریزی آموزش و پرورش انجام شود
  • اجرای طرح آموزشی «فرهنگ ترافیک» برای دانش‌آموزان کرمانشاهی
  • منویات رهبری سرلوحه برنامه‌های آموزش‌ و پرورش باشد
  • رئیس دبیرخانه همکاری‌های مشترک حوزه و دانشگاه آزاد معرفی شد
  • حوزه و دانشگاه دو نهاد فاخر علمی و فرهنگی در عرصه بین‌الملل
  • تدوین نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین
  • سند تحول آموزش و پرورش، نیازمند تحول