Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان گفت: لایروبی و ساماندهی رودخانه‌ها در محدوده‌های شهری بر عهده شهرداری‌هاست.

به گزارش ایسنا منطقه‌ لرستان، رضا میرزایی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تعیین حد بستر و حریم رودخانه کشکان و سرشاخه‌های آن به‌طور کامل و دقیق در پایان اردیبهشت‌ماه سال جاری توسط شرکت آب منطقه‌ای انجام شده و نقشه‌های آن پس از تأیید به‌صورت فایل utm دار و هم به‌صورت نقشه‌های کاغذی به بنیاد مسکن و سایر دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط تحویل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه برخی‌ها درخواست کاهش حد بستر و حریم و برخی برعکس درخواست افزایش آن را داشته و دارند، اضافه کرد: نقشه‌های حد بستر و حریم رودخانه کشکان برای سیل‌های با دوره بازگشت ۲۵ ساله تعیین شده و قابل‌تغییر نیست و همه دستگاه‌های اجرایی و مردم در ساخت‌وسازها مکلف به رعایت آن می‌باشند.

مدیرعامل آب منطقه لرستان با ذکر این مطلب که مهندسی رودخانه موضوعی کاملاً تخصصی است که در حیطه کاری وزارت نیروست، اظهار کرد: متأسفانه این روزها برخی افراد که اطلاع و تخصصی در رابطه با تعیین حد بستر و حریم و مهندسی رودخانه ندارند با اظهارنظرهای غیر کارشناسی باعث تشویق اذهان عمومی می‌شوند.

میرزایی تصریح کرد: لایروبی و ساماندهی رودخانه‌ها در محدوده‌های شهری به‌ویژه در مواقعی که رسوب‌گذاری یا فرسایش غیرطبیعی به علت انسدادهای غیراصولی و بر هم زدن رژیم طبیعی رودخانه باشد، در آن صورت به استناد بندهای ۲ و ۱۴ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها، مصوب سال ۱۳۳۴ و ماده ۱ قانون پیشگیری از خطرات سیل مصوب سال ۱۳۴۸ در قالب طرح‌های مورد تأیید وزارت نیرو باید توسط شهرداری‌ها اجرایی شود.

انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف دستگاه های اجرایی سیل شهرداری کارشناسی همه دستگاه های اجرایی قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۴۲۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ مددسرا و ۱۰ مرکز جامعه‌پذیری تا پایان سال افتتاح می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد احمدی صدر مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران گفت: در دوره مدیریت شهری کنونی تعداد زیرساخت‌ها و بسترهای مناسب به منظور ساماندهی آسیب‌های اجتماعی و کاهش این آسیب‌ها رشد ۸۰۰ درصدی داشته است.

ایجاد ۱۰ مرکز یاورشهر با حدود ۸ هزار ظرفیت

وی ادامه داد: از سال ۱۴۰۰ تا به امروز ۱۰ مرکز تربیتی، آموزشی و درمانی یاورشهر ایجاد شده است که با ۷۷۵۰ ظرفیت ویژه جذب و نگهداری معتادین متجاهر و افراد منع پذیرشی اعم از بیماران زخم باز، عفونی، ایدز، هپاتیت و… در حال فعالیت هستند.

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران تاکید کرد: اگر بیش از ۷۵۰۰ معتاد متجاهر و افراد منع پذیرش طی دوسال گذشته ساماندهی و در مراکز یاورشهر نگهداری نمی‌شدند هرگونه طرح ساماندهی در آینده شکست می‌خورد و حالا که چهره شهر از لحاظ ساماندهی آسیب‌های اجتماعی تغییرات اساسی پیدا کرده به این دلیل اصل که این افراد ساماندهی شده اند.

راه‌اندازی ۱۲ مرکز پویاشهر با ظرفیت بالغ بر ۷ هزار کودک کار و خیابان

احمدی صدر افزود: در حوزه کودکان کار و خیابان نیز زیر ساخت‌های بسیار خوبی در دوره مدیریت شهری فعلی فراهم شده است و ما علاوه بر افتتاح و راه‌اندازی ۱۲ مرکز پویاشهر ویژه توانمندسازی، استعدادیابی و آموزش کودکان کار و خیابان که تعداد کل آن به ۳۸ مرکز رسید، سایر زیر ساخت‌های فرسوده و قدیمی را نیز بازسازی و احیا کردیم و در حال حاضر مراکز پویاشهر شهرداری تهران در حال خدمات رسانی به بیش از ۷ هزار کودک کار و خیابان هستند.

راه اندازی ۵ مددسرا در ۵ منطقه شهر

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران تصریح کرد: در دوره مدیریت شهری فعلی ۵ مددسرا در مناطق ۳، ۵، ۱۱، ۱۲ (زنان) و ۱۷ راه‌اندازی شد و تمامی مددسراهای مناطق ۲۲ گانه نیز مورد بازسازی و تقویت زیرساخت قرار گرفت. همچنین توسعه این زیرساخت‌ها نیز همزمان در دستور کار مدیریت شهری فعلی بود؛ به عنوان مثال مددسرای منطقه ۲۲ از ۱۰۰ ظرفیت به ۱۵۰ ظرفیت ارتقا پیدا کرد و مددسرای منطقه ۹ از ۱۵۰ ظرفیت به ۲۰۰ ظرفیت رسید. مددسرای منطقه ۱۴ از ۶۰ ظرفیت به ۱۵۰ ظرفیت ارتقا پیدا کرد و مددسرای منطقه ۱۸ نیز از ۴۰ ظرفیت به ۸۰ ظرفیت توسعه پیدا کرد. همچنین مددسرای منطقه ۱۹ که پیش از ۶۰ ظرفیت داشت حالا ۱۵۰ ظرفیت دارد.

افتتاح ۸ الی ۱۰ مرکز جامعه‌پذیری تا پایان سال

احمدی صدر خاطر نشان کرد: ما تا پایان امسال ۸ الی ۱۰ مرکز جامعه پذیری نیز افتتاح و مورد بهره برداری قرار خواهیم داد که یکی از کارهای بزرگ مدیریت شهری فعلی به حساب می‌آید. همچنین تعداد مددسرا ها را نیز افزایش خواهیم داد و در مناطقی که مددسرا ندارند، ایجاد این زیر ساخت‌ها در دستور کار آنها قرار گرفته است.

راه اندازی ۲۰ پایگاه خدمات اجتماعی

وی افزود: ما پیش از این حدود ۹ پایگاه خدمات اجتماعی داشتیم اما در دوره مدیریت شهری فعلی این تعداد به ۲۹ پایگاه خدمات اجتماعی رسید که افزایش بسیار قابل توجهی داشته است به عنوان مثال در بهشت زهرا (س) ما دو پایگاه خدمات اجتماعی داریم که در حال خدمت‌رسانی به مددجویان این محدوده هستند.

احمدی صدر در پایان گفت: پس از افتتاح طرح حامی شهر ویژه ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی پایتخت تعداد گشت‌های فوریت‌های اجتماعی شهر تهران به بیش از ۵۰ خودرو رسید در حالی که در دوره‌های قبلی این عدد از ۱۰ الی ۱۵ تجاوز نمی‌کرد.

کد خبر 6100423

دیگر خبرها

  • بازسازی‌ کانال آب‌های سطحی بزرگراه یادگار امام (ره) 
  • ۵ مددسرا و ۱۰ مرکز جامعه‌پذیری تا پایان سال افتتاح می‌شود
  • شهرداری قم در مسیر تغییر ریل / کیفی‌سازی فضای شهری در اولویت قرار گرفت
  • در حوزه تخلفات شهری بیش از ۱۱۳۷ مورد تخریب و جمع‌آوری صورت گرفت
  • شهرداری قزوین به مطالبه شورا برای ساماندهی معابر شهری توجه کند
  • اجرای عملیات لای‌روبی و پاکسازی رودخانه اراک
  • بررسی محدوده، ارتفاعات و کاربری‌های شهر اصفهان در طرح جامع
  • پرسنل حجمی و شرکتی شهرداری ارومیه ساماندهی و تعیین تکلیف شوند
  • ضرورت تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود
  • لزوم تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود